Piushof Panningen

Piushof wordt vernieuwd. De huurwoningen waren verouderd. Een mooie kans voor nieuwe ontwikkelingen. Wonen Limburg gaat 54 levensloopbestendige huurwoningen bouwen en de gemeente Peel en Maas verkoopt 8 bouwkavels voor 2 onder een kap woningen.

In Piushof voelt u zich thuis en zijn buren er voor elkaar. U hebt wat over voor de ander en samen zorgt u ervoor dat het een veilige en prettige wijk wordt. Bewoners denken samen na over de inrichting van de wijk en zorgen er ook samen voor dat het netjes blijft. Meer regie in eigen hand in een wijk waar samen dingen doen belangrijk is.

Spreekt dit u wel aan? Dan is wonen in Piushof iets voor u.

Kavelprijzen Piushof (PDF, 996.5 kB)

Kansen

  • Piushof heeft ook duurzame ambities, het wordt een gasloze wijk.
  • U woont in een levensloopbestendige woning.
  • Er is volop ruimte om uw eigen wensen te realiseren.
  • Piushof voelt als een thuis waar ruimte is voor iedereen.

Centrale ligging

Piushof ligt vlak bij het centrum van Panningen met winkels, scholen, zorg en sport in de directe omgeving. Het wordt een levendige bloeiende buurt, een plek waar oud en jong samen gaan genieten.

Interesse?

Stuur het ingevulde inschrijfformulier vóór 21 mei 2019 op, naar notariskantoor Mobers & Smolenaers Notarissen. Meer inschrijvingen dan kavels? Dan wordt er geloot. Na de loting gaat u samen met uw nieuwe buur aan de slag met het ontwikkelen van de twee onder een kap woning.

Inschrijfformulier Piushof (PDF, 145.2 kB)

Voor meer informatie neem contact op met Charon Hillen, e-mailadres charon.hillen@peelenmaas.nl of vul het contactformulier in.