In den Bosch fase 2 in Maasbree

Het woongebied “In den Bosch fase 2” bestaat uit in totaal 118 te realiseren nieuwbouwwoningen en is in stedenbouwkundig opzicht een vervolg op de reeds gerealiseerde eerste fase.

Kavelprijzen In den Bosch fase 2

Door de gemeente Peel en Maas, Janssen de Jong Projectontwikkeling worden in deze nieuwe wijk van Maasbree diverse typen woningen ontwikkeld zoals starterswoningen, levensloopbestendige woningen en vrije kavels. De vrije kavels worden verkocht door de gemeente voor de particuliere bouwer.

Ligging

In den Bosch is gelegen achter de Molenstraat in Maasbree, op loopafstand van de kern. De typische groene afscheidingen langs de voormalige voetbalvelden zijn als uitgangspunt genomen voor het ontwerp. Hierdoor wordt er een strakke en logische indeling van kavels aangeboden. Het gebied kent een veilige externe ontsluiting naar de Provinciale weg met aansluitingen door middel van rotondes.

Het bestemmingsplan In den Bosch is opgegaan in het bestemmingsplan Kern Maasbree. Voor de verschillende bouwvelden gelden andere regels. Heeft u vragen over het bestemmingsplan, neem dan via e-mail contact op met Rob Boots.

Vragen

Voor meer informatie neem via e-mail contact op met Charon Hillen of vul het contactformulier in. Voor informatie over de projectmatige bouw kunt u contact opnemen met Ilse Nellen van Janssen de Jong Projectontwikkeling, telefoon 077 355 9333.

Woningen In den Bosch fase 2   Woongebied In den Bosch fase 2