Hart voor Maasbree

Mooie kavels midden in het Hart van Maasbree. U kunt uw eigen droomhuis bouwen op een prachtige plek dichtbij de winkels, het basisonderwijs en de gemeenschapsvoorzieningen in de MFA.

Kavelprijzen Hart voor Maasbree

Er zijn kavels verkrijgbaar in de kloostertuin met een woonmilieu dat past bij de identiteit van het dorp en toch zeer bijzonder is. Er heerst een sfeer van een groen hof met bomen, hagen en wegen die vergelijkbaar zijn met brede paden in een park. De hagen worden als totaalbeeld in het plan voor u gerealiseerd. Ook kunt u gebruik maken van een gezamenlijke ondergrondse afvalcontainer.

Naast de vrije kavels in de kloostertuin worden appartementen gerealiseerd voor cliënten van Daelzicht. Ook zijn er kavels beschikbaar aan Op de Kemp. In het beeldkwaliteitsplan wordt een inspirerend kader geboden voor de bouw van de toekomstige woningen. Op de interactieve kaart zijn de kavelprijzen en oppervlaktes van de kavels opgenomen.

Op 5 september 2016 is de verkoop van de kavels gestart. Particuliere en collectieve initiatieven zijn van harte welkom.

Vragen

Voor meer informatie neem contact op met Charon Hillen, e-mailadres charon.hillen@peelenmaas.nl of vul het contactformulier in.

Omgeving Hart voor Maasbree   Bouwwerkzaamheden centrum Hart voor Maasbree