Changes to Town Hall services

Zugang zum Gemeindehaus

Zmiany w funkcjonowaniu Urzędu Gminy

Changes to Town Hall services in Arabic

Aangepaste dienstverlening Huis van de Gemeente

Giel Peetershof in Egchel

Giel Peetershof is dé nieuwe bouwlocatie in het Noord-Limburgse Egchel waar vrijheid, duurzaamheid en respect voor de natuur en elkaar, centraal staan.

Kavelprijzen Giel Peetershof

Giel Peetershof heeft geen beeldkwaliteitsplan en biedt vrijheid in de breedste zin van het woord. Deze welstandsvrije wijk geeft u alle ruimte en vrijheid om uw eigen huis te bouwen. U mag zelf het uiterlijk, de architectuurstijl, kleur en verhoudingen van uw woning bepalen.

Duurzaamheid

In dit project van de gemeente Peel en Maas staat duurzaamheid voor meer dan zonnepanelen en waterbesparing. Het vormt een basisgedachte voor een woonwijk waar mensen samen leven, wonen en werken met oog voor de toekomst. In Giel Peetershof wordt lokaal duurzame energie opgewekt, hemelwater hergebruikt en een helofytenfilter aangelegd dat huishoudelijk afvalwater zuivert. Uitgebreide groenvoorzieningen, smalle wegen, centrale parkeergelegenheden, veel rust en een goede buur zijn kenmerken van Giel Peetershof. 

Ligging

De nieuw te realiseren woonwijk Giel Peetershof is ongeveer zeven hectare groot en biedt plek aan ongeveer honderd tot honderdvijftig woningen. Het ligt aan de rand van het dorp Egchel tussen de Roggelseweg, Gielenhofweg, Linskensweg en Jacobusstraat.

Giel Peetershof ligt aan de verbindingsweg Roermond –Venlo. Dat maakt dat juist ook voor forensen de weg open staat om landelijk te wonen op een goed bereisbare afstand tussen bijvoorbeeld Eindhoven, Venray of naar de meer zuidelijk gelegen steden zoals Roermond of Sittard.

Kijk voor meer informatie op de website van:

Giel Peetershof

Vragen

Voor meer informatie neem via e-mail contact op met Charon Hillen of vul het contactformulier in.

Logo Giel Peetershof