Changes to Town Hall services

Zugang zum Gemeindehaus

Zmiany w funkcjonowaniu Urzędu Gminy

Changes to Town Hall services in Arabic

Aangepaste dienstverlening Huis van de Gemeente

Kuukven fase 2 in Baarlo

Het Kuukven is een woongebied gelegen ten westen van de Napoleonsbaan in Baarlo. De eerste fase is geheel afgerond en de tweede fase van het plan ligt tussen de wegen Bong en Kuukven.

Kavelprijzen Kuukven fase II

In het gebied worden 64 kavels uitgegeven. Gedeeltelijk in projectbouw door Janssen de Jong Projectontwikkeling en door de gemeente worden bouwkavels aangeboden voor diegene die graag zelf een woning wil (laten) realiseren.

Wonen in een Kasteelhoeve

Het plan is ontwikkeld met een knipoog naar het dorp Baarlo als kastelendorp. Het plan is opgebouwd rondom drie hofjes. Het centrale hof wordt ook wel het Hof van Baarlo genoemd en kent een gesloten bebouwing met een groot gezamenlijk achterterrein waar het parkeren is geregeld ingepast in een groene omgeving. Hierdoor ontstaat een bijzondere woonvorm (voor starters) die veel rust uitstraalt.

Ligging

Het project Kuukven fase 2 ligt aan Heerkampweg / Kuukven te Baarlo. Baarlo is makkelijk te bereiken via de Napoleonsbaan (N273), deze weg zorgt voor een goede verbinding tussen de A73 en A67. Het dorp heeft een ruim aanbod aan voorzieningen op het gebied van dagelijkse levensbehoefte, scholen, sport en ontspanning. Van horecagelegenheden en een supermarkt tot aan een basisschool. En van juwelier, slager, bakker tot aan een apotheek.

Het gebied ligt ten westen van de Napoleonsbaan en grenst aan een groter bosgebied dat zicht uitstrekt tot aan het dorp Helden. In de nabijheid zijn enkele belangrijke verenigingen gevestigd zoals Jong Nederland en V.V. Baarlo.

Vragen

Voor meer informatie neem via e-mail contact op met Charon Hillen of vul het contactformulier in.

Voor informatie over de projectmatige bouw kunt u contact opnemen met Ilse Nellen van Janssen de Jong Projectontwikkeling, telefoon 077 355 9333.

Kavels Kuukven fase 2  Woningen in Kuukven fase 2