Let op!Van donderdag 29 juli 2021 vanaf 12.00 uur tot en met zondag 1 augustus 2021 kunt u geen paspoort en identiteitskaart aanvragen.
Dit geldt ook voor een spoedaanvraag. Heeft u met spoed een paspoort of identiteitskaart nodig?
Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over een nooddocument.

Bedrijventerrein Panningen

Industrieterrein Panningen ligt aan de rand van Panningen. Dit regionaal bedrijventerrein is van oudsher bestemd voor lichte tot middelzware hoogwaardige technische bedrijven. Bereikbaar via Ninnesweg of Maasbreeseweg.

Kavelprijzen bedrijventerrein Panningen

Op het terrein zijn diverse grote, internationale bedrijven gevestigd, zoals Bruynzeel, Parthos, WP Haton, Fancom en Unisign. Naast dit gedeelte is een uitbreidingsgebied gerealiseerd. Aan de noordzijde  zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals Bakkersland, Broekmans, Maxwell en de Hanssen Group. Aan de zuidzijde is een plangebied voor kleinschaliger bedrijvigheid ontwikkeld.

De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is uitstekend door de centrale ligging ten opzichte van Venlo, Eindhoven en Roermond. Ook is het Duitse Ruhrgebied (o.a. Düsseldorf en Keulen) goed bereikbaar. De autosnelwegen A67 en de A73 zijn vanuit deze locatie op korte afstand gelegen. De luchthavens van Eindhoven Airport en Düsseldorf zijn binnen 45 minuten te bereiken.

Vragen

Voor meer informatie neem contact op met Willy Schers, e-mailadres willy.schers@peelenmaas.nl of vul het online contactformulier in.

Doorgaande weg industrieterrein Panningen  Industrieterrein Panningen