Dyslexiemarkt 20 november 2019

Op woensdagmiddag 20 november organiseert de Bibliotheek Maas en Peel samen met de afdeling Limburg van Oudervereniging Balans van 14.00-16.30 uur een informatiemiddag voor ouders en kinderen van 6-20 jaar over lees-/spellingsproblemen en dyslexie.

Als professional ken jij ongetwijfeld ouders en kinderen die hier mee te maken hebben. Wij willen jou dan ook vragen om ouders en kinderen te wijzen op deze informatiemarkt. Uiteraard zijn jij en jouw collega’s ook van harte welkom.

Op de markt wordt informatie gegeven over mogelijkheden om kinderen met dyslexie te helpen. En ook voor jou is er informatie over wat ouders van school verwachten en wat zorgverleners kunnen bieden. Voor kinderen is er informatie over andere manieren van lezen. En daarnaast organiseren we een Meet & Greet waar kinderen aan andere kinderen en jongeren met dyslexie, vragen kunnen stellen en ervaringen kunnen delen.

Mocht jij zelf nog een bijdrage willen leveren aan deze middag, bijvoorbeeld als expert of ervaringsdeskundige, voel je dan vrij om contact met me op te nemen. Aarzel niet om deze informatie te delen in jouw netwerk.

Voor meer informatie neem contact op; met de Bibliotheek Panningen, Wilhelminaplein 1  5981 CC Panningen, telefoon 077 307 2382. E-mail m.verhaegh@debibliotheekmaasenpeel.nl, website www.debibliotheekmaasenpeel.nl.