Deze nieuwsbrief door en voor jou(w) organisatie

De gemeente Peel en Maas is één van de vele handen. Dat betekent dat er meer handen zijn. Deze nieuwsbrief is dus van ons allemaal. Gebeurt er iets binnen jouw organisatie of heb jij informatie dat je met de lezers van de nieuwsbrief wilt delen, lever dan kopij aan.

Deze digitale nieuwsbrief komt 6 keer per jaar uit. Heb je kopij? Stuur dan de kopij naar ons door en wij nemen het in de volgende nieuwsbrief op. Stuur samen met de tekst in Word, ook een foto met hoge resolutie naar e-mailadres: maria.witbaard@peelenmaas.nl.

Door de AVG (privacy regeling) moeten we jou opnieuw toestemming vragen voor het verzenden van onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor bijeenkomsten van Vele Handen. Eigenlijk best vervelend voor jou, maar we hebben geen andere keuze.

Meld jezelf aan

We mogen hem niet mee versturen vanuit de oude verzendlijst. Heb je interesse om de nieuwsbrief te blijven ontvangen, meld je dus opnieuw aan. Dat kan via het formulier Aanmelden nieuwsbrief.

Heb je collega’s die de nieuwsbrief niet ontvangen, stuur die dan de link door. Zo geven we met elkaar invulling aan het begrip: Vele Handen. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kun je dat via de link ‘Afmelden’ onderaan de nieuwsbrief doorgeven.