Vacature coördinator Zorg en Ondersteuning

Je bent coördinator van een cluster van 19 collega’s en met drie andere coördinatoren (voor de clusters Jeugd en Onderwijs en Werk en Inkomen) ondersteun je de teammanager van het team Werk, Inkomen, Jeugd en Zorg.

Je hebt de dagelijkse leiding over het cluster en voert met elke medewerker regelmatig een goed gesprek. Je bent het inhoudelijke klankbord voor de medewerkers en let erop dat de werkzaamheden goed, efficiënt en volgens onze visie  worden uitgevoerd. Je bent daarin het boegbeeld voor een integrale aanpak van de casuïstiek, waarbij je de hulp van onze gedragsdeskundige kunt inschakelen. Daarnaast denk je mee over beleidsontwikkeling en adviseert over de uitvoering hiervan in de praktijk. Je hebt visie en brengt deze samen met jouw cluster tot uitvoering.

Ons ideaal

De ideale kandidaat heeft passie voor alles wat te maken heeft met zorg en ondersteuning zoals de WMO, WLZ, Zvw, en WvGGZ. Is een bevlogen en standvastige coördinator, die de koers bepaalt en beslissingen neemt. Heeft politieke voelsprieten, houdt van vernieuwing, zet samen met partners in het veld de schouders eronder en geniet van het samenspel.

Je hebt inhoudelijke kennis van zaken, stuurt op de bedrijfsvoering en hebt ook visie: waar gaan we naar toe en neemt anderen hierin mee. Je laat je niet snel gek maken, ziet kansen en risico’s en durft ook kritisch naar jezelf te kijken. Voor deze coördinatorfunctie moet je echt wel een jaar of vijf in het vak werken en betrokken zijn bij wat er in de samenleving speelt.

Je hebt een zorggerichte en/of een opleiding bedrijfsvoering op hbo-niveau en ruime kennis op het gebied van zorg en ondersteuning.

Kijk voor de volledige vacaturetekst op de website van Peel en Maas. Reageren kan t/m zondag 2 februari 2020.