Elkaar ontmoeten

Van 21 tot en met 29 september 2017 reed ‘De koffiebus’ door Peel en Maas, met als doel elkaar ontmoeten. En dat is gelukt!
In bijna elke kern van Peel en Maas stopte De Koffiebus op het dorpsplein, bij de Dorpsdagvoorziening of bij iemand thuis. Voor een kop koffie en een praatje met mensen van de zonnebloem, KBO, infoloket, dorpsdagvoorzieningen of een toevallige voorbijganger.

Mensen die elkaar voorheen niet kenden hebben elkaar ontmoet, gesproken en er zijn mooie verbindingen ontstaan. De reacties waren veelal: wat een mooi initiatief, mooi dat er aandacht is voor ontmoeting. Ook zijn er bezoeken bij mensen thuis geweest of al iets afgesproken voor een huisbezoek.

Voor mensen die De Koffiebus gemist hebben of in de toekomst nog behoefte hebben aan een kop koffie een praatje of een bezoekje aan huis, kunnen zich richten tot de Dorpsdagvoorziening in het dorp.

Met dank aan alle vrijwilligers chauffeurs van De Koffiebus, de vrijwilligers uit de kernen van Peel en Maas, de Dorpsdagvoorzieningen, de Rabobank, Jumbo Panningen en gemeente Peel en Maas.