Collectieve ziektekostenverzekering voor minima 2018

In samenwerking met de gemeente Peel en Maas biedt VGZ ook in 2018 een volledige zorgverzekering aan, het VGZ GemeentePakket. Speciaal voor mensen met een lager inkomen tot maximaal 120% van de voor hen geldende bijstandsnorm en met vermogen dat lager is dan de voor hen geldende vermogensgrens.

Het VGZ Gemeentepakket biedt drie aanvullende verzekeringen aan:

  • Pakket 1: Compact
  • Pakket 2: Compleet
  • Pakket 3: Compleet met € 0 eigen risico

Kinderen onder de 18 jaar zijn met het VGZ GemeentePakket gratis meeverzekerd. Ze krijgen dan dezelfde zorg als de verzekerde.

Aanmelden

Aanmelden via www.gezondverzekerd.nl, selecteer ‘gemeente Peel en Maas’. Aanmelden kan vanaf  25 november 2017 (onder voorbehoud) tot 1 januari 2018.

Als de verzekerde liever de informatie en het aanvraagformulier schriftelijk ontvangt, dan kunnen zij deze ophalen bij het Huis van de gemeente, Wilhelminastraat 1 in Panningen. Het is NIET mogelijk om telefonisch aan te melden, dit kan uitsluitend via de hierboven genoemde website of schriftelijk via het aanvraagformulier.

Meer informatie

Over de exacte aanmelddata, kosten, gemeentelijke bijdrage en inhoud van bovenstaande aanvullende verzekeringspakketten is vanaf 25 november 2017 meer informatie terug te vinden op onze website: collectieve zorgverzekering.