Panningen - Speelgoedbeurs

De Ringoven in Panningen is een ontmoetingsplaats die horeca, ontspanning, werk, zorg en leren verbindt en maatschappelijke- en buurtfuncties laat samenkomen. De dure Decembermaand staat weer voor de deur, daarom organiseert De Ringoven een speelgoedbeurs.

De Ringoven verkoopt het speelgoed voor je, je hoeft deze middag er niet bij te blijven. Je bepaalt zelf de verkooprijzen: 60% van de opbrengst gaat naar jou, 40% gaat naar de Ringoven. Het speelgoed kan ingeleverd worden tijdens de openingstijden van de Ringoven tot uiterlijk woensdag 1 november 2017.

De opbrengst van de beurs wordt besteed aan de deelnemers die bij de Ringoven dagbesteding volgen. De Ringoven is namelijk een project van Rendiz en biedt mensen met een ondersteuningsvraag of achterstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hun talenten te tonen en te ontwikkelen. Hierdoor kunnen ze een volwaardige bijdrage aan de maatschappij leveren. In de Ringoven bevindt zich een eigentijds restaurant waar zij werkervaring op kunnen doen en dagbesteding volgen. Daarnaast zijn er een aantal escape rooms en een handwerkcafé in het pand.

Meer informatie : www.deringoven.nl en www.facebook.com/deringoven.

Datum

Woensdag 8 november 2017 09:00 uur - 12:00 uur

Locatie

Ringoven Panningen