Kessel - Don’t fear the stage Senioren

Big Band The Ambassadors uit Kessel brengt een avondvullend swingend programma.

Gevarieerde muziek met zangers en zangeressen van eigen bodem en DanceXplosion. Dit alles zal plaatsvinden op Zondag 1 oktober in de Paort in Kessel. Hier zijn volop zitplaatsen en de entree is gratis. Aanvang 11.00 uur.

Blazers, gitaren, toetsen en een ritmesectie vormen Big Band The Ambassadors. Met veel plezier spelen we reeds enkele jaren big band muziek. Hoog tijd om dit meer bekendheid te geven.

Big Band The Ambassadors heeft eigen zangers onder haar leden, zoals Pim van Wylick, Nikki Selen en Ton Janssen, waardoor er altijd al een variëteit aan muziek gebracht kan worden. Voor Don’t fear the Stage hebben we ook andere zangers en zangeressen uit Kessel en omgeving gevraagd met ons op te treden. We gaan deze avond een afwisselend programma brengen van The spice girls en Ike en Tina Turner tot Caro Emerald en Christina Aguilera. Dansgroep DanceXplosion is ook van de partij. Een speciale senioren uitvoering met aangepast programma. Wat minder hard en heavy maar zeker niet met minder plezier.

http://www.fanfaremaasoever.nl/

Datum

Zondag 1 oktober 2017 11:00 uur - 13:00 uur

Locatie

De Paort Kessel