Panningen - Aspergeshopdag

Aspergeshopdag 25 mei 2017 centrum Panningen, 11.00 tot 17.00 uur Aspergeshopdag: Thuis in smaak!
Op Hemelvaartsdag, 25 mei, is het traditiegetrouw weer tijd voor de Aspergeshopdag. Voor de achtste keer op rij staat het centrum van
Panningen in het teken van de smaak. De hoofdrol is zoals altijd weggelegd voor de asperge, het is dan ook een initiatief van het
Aspergegilde Peel en Maas in samenwerking met het Centrum Management Panningen. Het Raadhuisplein is het decor voor dit
bourgondisch evenement.

De asperge presenteert zich tussen 11.00 en 17.00 uur in alle vormen en smaken. Daarnaast is er volop aandacht voor andere streekproducten en gerechten. De deelnemende bedrijven verrassen de bezoekers met heerlijke producten waar onze regio maar wat trots op mag zijn.

Een vast onderdeel van deze dag zijn de aspergeschilwedstrijden. Verder zijn er hobbykoks die de gehele dag verrassende gerechtjes gaan bereiden waarbij de bezoekers mogen meekijken en uiteraard kunnen proeven. Burgemeester mevrouw Wilma Delissen, een fervent hobbykok, is hierbij al jaren van de partij. Er is tevens kookplezier voor de kinderen, deze gaan in een kookbattle kokkerellen. Wat ook erg leuk is: er wordt 'exotisch' gekookt, Marokkaanse dames gaan heerlijke Marokkaanse gerechten bereiden met streekproducten.

De Aspergeshopdag is een smaakvol event dat je niet mag missen! De winkels zijn vanaf 12.00 uur open, dus er is volop gelegenheid om gezellig te shoppen en te genieten op de talrijke terrasjes die het centrum rijk is. Op het podium van DOK6 is livemuziek van FF Dimme en Collin Hoeve. Verder zijn er volop kinderactiviteiten zoals een maïsbak, biggetjes knuffelen, een springkussen en ponyrijden.
www.aspergeshopdag.nl.

Website: www.thuisinpanningen.nl

Datum

Donderdag 25 mei 2017

Locatie

Centrum Panningen