Maasbree - Nacht van de nacht wandeling

Nederland is een van de lichtste landen ter wereld. Vanuit de ruimte is te zien Nederland is een van de meest verlichte landen ter wereld. Vanuit de ruimte is te zien hoe ons land oplicht door al dat kunstlicht. Op zaterdag 30 oktober is het weer de landelijke campagne Nacht van de Nacht.

Honderden bedrijven, gemeenten,kerken,en torens in Nederland doven dan de verlichting om aandacht te vragen voor energiebesparing en
lichthinder. IVN Helden doet al vele jaren mee aan deze campagne door o.a. een wandeling te organiseren en in het donker de rust om je heen te ervaren en van te genieten.

Dit jaar gaan we wandelen in het Dubbroek in Maasbree, onder leiding van gids Peter Maessen uit Maasbree. We starten om 19.00 uur voor een wandeling van ongeveer anderhalf uur bij de zorgboerderij van maatschap Lenders op Dubbroek. Daar sluiten we de avond ook af met koffie en wafel.

Denk aan goed schoeisel want Dubbroek is een nat gebied. Deelname is gratis, voor de koffie en wafel wordt een kleine, vrijwillige
bijdrage gevraagd.

Graag aanmelden per e-mail: PR@ivnhelden.nl zodat we weten voor hoeveel mensen we moeten zorgen.

Website IVN Helden

Datum

Zaterdag 30 oktober 2021 19:00 uur - 21:30 uur

Locatie

Zorgboerderij Lenders