Panningen - IVN dagwandeling

De tradiotionele jaarlijkse IVN dagwandeling is dit jaar een super wandeling van 15 kilometer over de St. Jansberg en de Mookerhe. De wegen en paden zijn alle goed begaanbaar, al kunnen ze hier en daar modderig of rul zijn. Het vertrekpunt van de bus is om 08.30 uur in vanaf het Wilhelminaplein bij het Huis van de Gemeente in Panningen.

Onderweg is er geen horeca gelegenheid, dus neem zelf lunch mee. De lunchplek is in de open lucht. Tijdens de wandeling is er gelegenheid tot pootjebaden in kraakhelder water. Zorg dan zelf voor een handdoek. Na de wandeling is het mogelijk om na te genieten op het terras onder het genot van een drankje voor eigen rekening. Het streven is om rond 19.00 uur terug in Panningen te zijn.

Deelnemen

De kosten voor de dagtocht zijn € 17,50 voor leden en voor niet leden € 20,00. Wegens de sterk verhoogde busprijzen en horecaprijzen is het deelnamebedrag p.p. ietwat verhoogd. 

Als u graag wilt deelnemen aan deze dagwandeling kunt u het bedrag overmaken op onderstaande rekening. Graag onder vermelding van de naam of namen van de deelnemende persoon of personen en uw e-mailadres. Laatste dag van opgave is vrijdag 17 september 2021, de betaling geldt als opgave.

Rekeningnummer: NL54 RABO 0141 9269 61 t.n.v. het IVN Helden. 

Wat neem je mee

  • Stevige wandelschoenen en kleding die bij het weer past.
  • Laat je niet verrassen door onder andere teken. Neem de benodigde voorzorgsmaatregelen.
  • Lunchpakket en voldoende drinken.

Kijk op de website van IVN Helden voor meer informatie over de dagwandeling en de huisregels van Ghielen touringcarbedrijf.

Datum

Zaterdag 25 september 2021 08:30 uur - 19:00 uur

Locatie

Start Wilhelminaplein 1, bij het Huis van de Gemeente