Maasbree - Ossefeesten

Het oudste tentfeest van Nederland laat de regio weer 5 dagen feesten in Maasbree. Hoewel de Ossefeesten 'de oudste' zijn, is het evenement springlevend met wederom een ijzersterke en afwisselende line-up.

Programma:

Zaterdag 3 augustus | 20:30 uur

Springen nondeju! Van Links naar Rechts met de Vrouwkes. Op de grootste evenementen in Nederland lukte het Snollebollekes al, nu is het tijd voor het echte werk: de Ossefeesten in Maasbree! En dat aangevuld met Starstruck, de nieuwe favoriete live-act van Nederland!

Zondag 4 augustus | 12:00 uur | GRATIS

Zonder hele os aan het spit geen Ossefeesten! De traditie duurt voort en Os #59 is het haasje. Onder het genot van blaasmuziek van Judaska wordt het weer een ouderwets gezellig middag. De kids kunnen terecht in hun eigen Kingerdörp met eigen bar, springkussens, schminken, klimmen en nog veel meer. Na de blaasmuziek is het de beurt aan Old Gin op het buitenpodium met hun rock/funk/blues platen uit de platenkast van je vader. In de avond staat feestband Khick na 5 jaar afwezigheid weer op het ossepodium in hun hometown, dus voetjes van de vloerrrrr tot in de late uurtjes!

Woensdag 7 augustus | 20:30 uur

WTF Woensdag! De projectnaam ontstond tijdens de organisatie hiervan: veel te doen, georganiseerde chaos, live muziek, meerdere area's, speciale drankjes. Niet te beschrijven. Toch meer weten? Check ossefeesten.nl.

Vrijdag 9 augustus | 20:30 uur

Als je meer dan 1 miljard streams op Spotify hebt, dan tel je wel mee in de wereld. Ossefeesten presenteert: Kris Kross Amsterdam! En ja, dit DJ-trio telt mee in de wereld met diverse giga hits. Ook zien we deze avond het DJ-duo Lampegastuh en Jailhouse Jimmy (mét vlammenwerper). Een avondje hitjes knallen!

Zaterdag 10 augustus | 20:30 uur

Normaal op de radio, maar op de afsluitende zaterdag in Maasbree! Met onder andere Het Foute Uur, giveaways en een 100% Feest Garantie is Qmusic: The Party absoluut een avond die je niet wilt missen!


Meer informatie:

Website http://www.ossefeesten.nl
Facebookpagina: https://www.facebook.com/ossefeesten 
Instagram: https://www.instagram.com/ossefeestenmaasbree/

Datum

Zaterdag 3 augustus 2019 20:30 uur - zaterdag 10 augustus 2019 02:00 uur

Locatie

Dorpsplein Maasbree