Baarlo - Theater op Straat festival

Stichting Baarlo Leeft! presenteert 9e editie van het Theater op Straatfestival. Traditioneel op de laatste zondag van de zomervakantie, op de mooiste plekjes in het groene hart van Baarlo. Tussen 12.00 en 18.30 uur zijn zes gevarieerde straattheateracts te
bewonderen.

Alle acts worden, bij toerbeurt, vijf keer uitgevoerd rondom kasteel d'Erp en het bijbehorende kasteelpark. De locaties liggen op loopafstand van elkaar, u hoeft dus niets te missen! Per locatie is ruimte voor 200 tot 400 bezoekers. Naast de natuurlijke hoogteverschillen op enkele locaties, worden er met tapijten en zitbanken extra zichtniveaus gecreëerd, zodat veel toeschouwers tegelijk van een optreden kunnen genieten.

De optredens worden muzikaal omlijst door de Baarlose muziekverenigingen Drum- en Brassband Voorwaarts, De Fanfarekapel en Blaaskapel Bôggeskook nieje steyl. Zij vullen de pauzes tussen de optredens. Hoewel de entree voor Theater op Straat gratis is, zullen leden van Theatergroep Kameleon vragen om een vrijwillige donatie, zodat dit evenement ook in toekomst mogelijk blijft.

Website: www.baarloleeft.nl.

Datum

Zondag 19 augustus 2018 12:00 uur - 18:30 uur

Locatie

Centrum van Baarlo