Helden - Wandel mee langs de Kwistbeek

Onze enthousiaste gidsen wandelen met jou langs het water van de Kwistbeek in Peel en Maas. Het klimaat verandert sneller dan we dachten. Om onze mooie Limburgse omgeving klaar te stomen voor het veranderende klimaat, heeft Waterschap Limburg het actieprogramma Water in Balans in het leven geroepen.

Wandeling langs de Kwistbeek

De Kwistbeek is de blauwe ader door het beekdal tussen de Stogger in Helden en de Maas in Baarlo. De afgelopen jaren hebben veel inwoners in dit gebied regelmatig wateroverlast gehad na hevige en langdurig buien. Om dit te voorkomen moeten er de komende jaren maatregelen worden genomen. Wandel mee langs de Kwistbeek, "een beekdal met nog meer kansen"!

Programma

Verrzamelen bij visvijver De Breeërpeel in Helden, 7km.

  • 12.45 - 13.00 Ontvangst bij startpunt van de wandeling
  • 13.00 - 14.30 Waterwandeling met gids(en)
  • 14.30 - 15.30 Verwacht einde waterwandeling

Wandel jij met ons mee?

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd zodat wij weten hoeveel mensen er bij de wandeling willen aansluiten,
waterinbalans@waterschaplimburg.nl. Er zijn geen kosten aan de wandeling verbonden.

Prijsvraag: win een Intratuin cadeaubon van EUR100!

Heb jij goed opgelet tijdens de wandeling? Bij aanvang van de wandeling ontvang je een drietal vragen, die je met behulp van de wandeling kan beantwoorden. Heb jij ze alle drie goed, dan maak jij kans op een Intratuin cadeaubon van EUR100. Uit de mensen die de juiste antwoorden aan ons geven kiezen wij willekeurig een winnaar en stellen wij de winnaar via e-mail op de hoogte.
Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Website: Waterschap Limburg/Gebied Kwistbeek

Datum

Woensdag 9 mei 2018 12:45 uur - 15:30 uur

Locatie

Visvijver Breeërpeel in Helden