Baarlo - Voorstelling Theatergroep Kameleon

Ook dit jaar komt theatergroep Kameleon weer met een avondvullende voorstelling op de planken. Kaviaar Speciaal is de titel van het stuk dat geschreven is door José Frehe en Rob van Vliet. Regisseuse Marion Pingen heeft het beste uit de leden van theatergroep Kameleon gehaald om er een komische voorstelling van te maken.

Twee jonge mensen, met een totaal verschillende achtergrond uit twee totaal verschillende families, worden aan elkaar gekoppeld door Bets de poetsvrouw. Bets is de enige overeenkomst tussen beide families. Zij 'poetst' zowel bij de familie van Henegouwen als bij familie van Geffen. En als poetsvrouw maak je wat mee. Zijn de verschillen tussen de beide families eigenlijk wel zo groot?

Dat is de beginsituatie van de doldwaze komedie 'Kaviaar Speciaal' die dit jaar door theatergroep Kameleon word opgevoerd. Aan de ene kant de familie van Geffen waar moeder Sjan in haar eentje het gezin, met drie bijna volwassen kinderen en friettent 'De Gevulde Frikandel' runt.

Daarnaast ook nog de zorg over haar inwonende moeder op zich heeft genomen. Aan de andere kant de familie van Hengouwen, die een mooie villa in de sjiekere wijk van het dorp bewoont. Waar vader Roderick veel meer interesse heeft voor zijn zakelijk imperium en moeder Trude of aan het schilderen is of met migraine op bed ligt. Gelukkig hebben beiden families Bets als rots in de branding.

De première op vrijdag 23 februari en de voorstelling op zondag 25 februari zijn reeds uitverkocht.

Voor de overige voorstellingen zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Deze data zijn: donderdag 1, vrijdag 2 en maandag 5 maart. Aanvang is steeds 20.00 uur.

Reserveren kan via www.theatergroepkameleon.baarlo.nl.

Datum

Vrijdag 23 februari 2018 20:00 uur - maandag 5 maart 2018 20:30 uur

Locatie

Thaliatheater Baarlo