Salim leert bij Regio Service   

Salim komt uit Syrie en heeft een aantal maanden bij ons gewerkt. Hij is een bescheiden rustige man, die graag wil leren en graag wilt helpen. 

Hij vindt het fijn om een praatje te maken. De communicatie is altijd in het Nederlands geweest, en dat is soms wat lastig. Maar met uitbeelden, doorvragen en herhalen komen we heel ver. Saliem doet alle voorkomende werkzaamheden bij ons. Van opruimen, tot inruimen, van iets uitzoeken tot iets maken. Saliem is graag bij ons. Dat merk je aan alles. Hij is heel blij dat hij een daginvulling heeft.

Naast het werken bij ons, gaat hij nog steeds naar school. Twee dagen in de week gaat hij naar de Gilde opleidingen in Venlo.
Om zijn taal, schrijven, rekenen enzovoorts te verbeteren. Hij vertelt graag over zijn gezin, en soms over wat hij heeft meegemaakt.

We wensen Saliem veel succes en geluk voor de toekomst, met een uitdagende en mooie baan die bij hem past. En de deur staat natuurlijk altijd open voor een kop koffie / thee. Wij zijn blij dat we Saliem een kans hebben kunnen geven, en hij is blij met ons.