Nieuwe wethouder John Timmermans

Ik ben John Timmermans, 57 jaar en woon in Beringe met mijn vrouw Sjaan. Sinds 12 oktober 2021 ben ik wethouder in Peel en Maas met als werkterreinen Participatie, Jeugd, Onderwijs, Kunst en Cultuur, Werk en Inkomen en Sportaccommodaties. 

Ik ben als jongste opgegroeid in een gezin met 2 broers en een zus. Mijn ouders hadden een gemengd agrarisch bedrijf. Sinds april 2011 was ik gemeenteraadslid en vanaf mei 2018 fractievoorzitter. Op 12 oktober 2021 heb ik het stokje als wethouder overgenomen van Wim Hermans.

Wij Maken Werk van Werk

Ik heb ‘Wij Maken Werk Van Werk’ als raadslid altijd gevolgd en vind het mooi om te zien hoe deze samenwerking tussen bedrijven, maatschappelijke partners en gemeente verloopt. Hier wordt ‘iedereen moet mee kunnen doen’ echt in praktijk gebracht. De verhalen die ik van verschillende deelnemers heb gehoord, bevestigen dit alleen maar.

Als gemeente Peel en Maas wil ik jullie hierin zo goed mogelijk blijven ondersteunen. Ik kijk uit naar de samenwerking en de ontmoeting met jullie allemaal.

John Timmermans
Wethouder gemeente Peel en Maas