Iedereen verdient een kans bij Allerhande

In januari 2021 zijn Ronald Peeters en Marieke Versteegen in het diepe gesprongen en hebben midden in de corona lockdown het bedrijf Allerhande overgenomen. Tom was toen al bij het bedrijf betrokken.

Hij werkte vanuit Bakkerij op de Beek 2 keer per week bij Allerhande. Hij had toen als voornaamste taken wafels bakken en het netjes houden van de winkel.

Al snel had Ronald in de gaten dat er meer in zat bij Tom. Ook de begeleiding van Tom als Tom zelf deelden dit gevoel. Toen is het idee geboren. Waarom kunnen we niet eens kijken of er een opleiding voor hem is wat hij echt leuk vindt? Zodat hij in aanmerking kan komen voor een indicatie banenafspraak en vandaaruit een betaalde baan kan krijgen. Want Tom wilde vooral zelfstandig worden en zijn eigen boontjes kunnen doppen.

En uiteindelijk was het zover. Tom is gestart met de opleiding assistent logistiek en assistent horeca onder begeleiding van Myrna en Ronald. Een jaar later op 10 februari 2022 heeft hij zijn diploma in ontvangst mogen nemen. En wat waren hij en zijn collega’s van Allerhande super trots.

Nadien heeft hij nog enkele maanden onder begeleiding meer ervaring opgedaan bij Allerhande en heeft hij sinds oktober 2022 een betaalde baan binnen het bedrijf.

Tom vindt het fantastisch om bij ons te werken. Ook de klanten vinden het geweldig.

Geschreven door Allerhande.

Tom achter de kassa bij Allerhande
Tom achter de kassa bij Allerhande
​ 
Logo Allerhande
Logo Allerhande