Een succesvolle samenwerking

C3 Living realiseert prefab badkamers en prefab woningen in de voormalige SIF Hallen te Panningen. We richten ons hier vooral op woonurgenten en sociale huur.

We bouwen deze oplossing met vak professionals en mensen met een inhaalslag op de arbeidsmarkt, waaronder statushouders, vroegtijdige schoolverlaters en zij-instromers. We bouwen prefab en veel van onze werkzaamheden zijn relatief eenvoudig uit te voeren waardoor nieuwe collega’s al snel waardevol kunnen zijn voor onze organisatie.

Voor de onboarding van statushouders werken we succesvol samen met de gemeente Peel en Maas. Inmiddels hebben 8 statushouders een arbeidsovereenkomst bij C3 Living na een succesvolle introductie via de gemeente Peel en Maas. We werken met een vaste volgorde: kennismaking, proefplaatsing en tot slot een arbeidsovereenkomst op het moment dat we potentie zien in de samenwerking. Gedurende dit proces en ook tijdens de tussenevaluaties is er veel contact met de gemeente, vooral met Emilia Saelmans.

Het persoonlijk contact, de korte lijnen en de heldere stappen zorgen voor een succesvolle samenwerking. De Nederlandse taal blijft altijd een uitdaging. Binnen C3 Living bieden we daarom 2 uur per week Nederlandse taalles aan, gericht op de werkvloer. Dat doen we in eigen beheer en we zien zichtbaar het resultaat. De onderlinge samenwerking loopt beter, het is goed voor de integratie maar het belangrijkste is dat de mensen ontwikkelen.

Wij vinden het belangrijk dat kandidaten gemotiveerd zijn en daadwerkelijk willen werken aan een toekomst in Nederland, dat hebben we meestal snel in de gaten. We zijn dan ook trots op onze mensen, waaronder Mohammed al Kharat uit Syrië, een waardevolle versterking voor ons team. 

Geschreven door C3 Living.

Mohammed al Kharat
Mohammed al Kharat
 
Logo C3 Living
Logo C3 Living