Dijk's Radiateuren-airconditioning BV

Dijk’s Radiateuren-Airconditioning BV is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. Een bedrijf wat ooit is gestart met het repareren van radiateuren en nu is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met diverse disciplines. Zoals het leveren, monteren en onderhouden van airconditioning in huis voor particulieren en kleine bedrijven en het onderhouden en repareren van voertuigairconditioning.

Maar ook hebben wij een afdeling met ultrasoon en hogedruk reiniging waar wij ver gespecialiseerd zijn in het reinigen van rookgaskoelers, rookgascondensors maar ook de interkoelers voor de WKK motoren worden bij ons gereinigd.

Door de enorme en aanhoudende drukte waren wij dringend op zoek naar personeel. Er was nauwelijks of niet aan mensen te komen die bepaalde ervaringen hadden. Totdat het oog van ons op een nette verzorgde kandidaat viel die in de nieuwsbrief stond van WIJ maken werk van werk. Tot onze verbazing had hij ook nog ervaring in de airco branche. Hij had in Aleppo op het vliegveld airco’s van vliegtuigen gecontroleerd en onderhouden.

Hierdoor zijn wij gelijk gaan mailen om in gesprek te gaan. En een dag later stond de eerste afspraak al in de agenda. Na een aantal gesprekken met Emilia Saelmans en ook de kandidaat zijn wij de samenwerking aan gegaan met Aboud Al Mustafa. Dit is door Emilia en later door Ayham zeer goed opgepakt en ondersteund waar nodig.

Aboud is van Syrische afkomst en is vanaf de eerste dag zo trots dat hij bij ons mag werken en dat merk je in alles. Hij is graag bezig en kan slecht stil zitten, hij is een voorbeeld voor velen. Vanaf het begin zijn wij erg bang geweest voor de taalbarrière, maar dit is allemaal 100% meegevallen.

En de keren dat er iets ondertekend moest worden of dat er iets onduidelijk was zorgde Ayham ervoor dat hij hiermee kon assisteren. Hij fungeert dan ook als tolk. Uiteindelijk zijn wij zeer tevreden over Aboud en de hulp van Emilia en Ayham. Onze dank daarvoor.