Daniels Traprenovatie en Henk zijn blij met elkaar

Om te beginnen zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Henk Schreurs en ik ben 58 jaar. In september 2016 ben ik via de gemeente Peel en Maas begonnen bij Daniels Traprenovatie. Hier ben ik begonnen, ze boden mij hier een ‘stageplek’ aan voor twee dagen in de week, om zo werkervaring op te doen en sneller te integreren op de arbeidsmarkt. Na 6 maanden beviel het van beide kanten zo goed dat ik een contract heb gekregen.

Ik ben blij dat de gemeente Peel en Maas en Daniels Traprenovatie altijd vertrouwen in mij hebben gehad en dat ik deze kans heb gekregen om weer aan het werk te mogen gaan. Daniels Traprenovatie is een deskundig bedrijf dat goed georganiseerd is en betrokken is bij het personeel. Daarom hoop ik hier nog lang te mogen werken!

Henk Schreurs

“Hoe heet hij” “Henk Schreurs is zijn naam” “Ja natuurlijk, laat hem maar eens op gesprek komen.” Zo begon ons avontuur met Henk. Een in eerste instantie nog niet zo heel erg gemotiveerde man, die door omstandigheden zijn zelfvertrouwen even kwijt was. En het daardoor lastig had op de arbeidsmarkt. Maar voor ons was dit geen belemmering. Nu is Henk ook niet helemaal vreemd voor ons, zijn roots liggen in Heibloem en die van ons ook, dus die voorsprong had hij al.

Om te beginnen gaat Henk twee dagen in de week met een monteur mee. Het is wel weer wennen voor Henk. Vroeg op, vaak een stuk reizen en een hele dag werken. Gelukkig wordt Henk goed opgenomen in de groep en al snel voelt hij zich geaccepteerd en gewaardeerd. Door zijn goede inzet en omdat hij goed past in het team, hebben wij besloten Henk een contract aan te bieden. Ook wij hopen dat Henk nog lang bij ons kan werken.

Bij Daniels Traprenovatie vinden we het erg belangrijk om sociaal betrokken te zijn, zoals in dit geval met een herintreder op de arbeidsmarkt. Verder investeren wij bijvoorbeeld Duchenne Heroes. Verschillende teams fietsen in 7 dagen van Luxemburg naar Nederland. 100 kilometer per dag op een mountainbike om geld in te zamelen voor onderzoek naar Duchenne, een nare spierziekte. Wij dragen ons steentje bij door een team te sponsoren.

Het is geweldig wat de gemeente Peel en Maas doet voor inwoners en ondernemers, door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te helpen een baan te vinden. Wij zijn trots op wat we hierin kunnen betekenen. De afspraak staat nog altijd, dus deze samenwerking kan wat ons betreft nog lang doorgaan!

Ronald en Jeroen Daniels