Arbeidsmarkt oriëntatie

Voor kandidaten, en in het bijzonder voor jongeren, is een goede oriëntatie op de arbeidsmarkt cruciaal om goed voorbereid een eventuele vervolgstap te maken.

Of dit nou werk, stage of school is, goede informatie is belangrijk. Een bezoek en korte rondleiding is dé manier om een goed beeld te krijgen van een bepaalde sector. En wie kan deze informatie nou beter geven als iemand die ook voor deze keuze heeft gestaan?!

In januari kregen enkele kandidaten een rondleiding bij de supermarkt Jumbo in Maasbree. Super trots zijn we op de professionele manier waarop Jesper een eerlijk beeld heeft gegeven van de arbeidsmogelijkheden binnen een supermarkt. En dat van iemand die al jaren met heel veel plezier op deze plek werkzaam is. Er is geen betere reclame voor het vak als van een werknemer die vol enthousiasme kan vertellen over het werk.

Hartelijk dank aan Jumbo Maasbree voor de medewerking en vooral aan Jesper!

​ 

Bent u ook bereid om aan een (kleine) groep kandidaten te laten zien wat uw bedrijf kan bieden wat betreft werk? Laat het ons dan weten via Arbeidsbemiddeling Peel en Maas