Anthony prima op zijn plek binnen Polygarde

Polygarde is een bijzonder bedrijf, in 1997 opgericht door de Maastrichtse Sociale Werkvoorziening (MTB). Momenteel is Polygarde een samenwerking tussen MTB en Intergarde.

MTB als SW bedrijf met gemeente Maastricht, Meerssen en Eijsden-Margraten als aandeelhouder, Intergarde als beveiligingsbedrijf behorend bij een groot Duits familieconcern. Daar, aan de basis bij de twee aandeelhouders, ligt het karakter van Polygarde besloten: serious business met een hart.  

Begin 2016 kwam Polygarde via de gemeente Peel en Maas in contact met Anthony. Een vriendelijke, bescheiden man, die sinds 2014 in Nederland woont. Juist zijn achtergrond, enthousiasme en bevlogenheid overtuigde Polygarde dat Anthony een nieuwe kans had verdiend.

In mei 2016 heeft Anthony de opleiding tot beroepsverkeersregelaar met succes doorlopen. Daarnaast heeft Anthony in een rap tempo zijn VCA certificaat en getuigschrift veilig werken langs de weg behaald. Vanwege de interesses en werkervaring van Anthony zijn we samen in gesprek gegaan over de opleiding tot Beveiliger (MBO2).

In januari 2017 was het dan zover! De start van de opleiding tot beveiliger. De opleiding tot beveiliger bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. En hoe mooi is het, dat deze praktijk ervaring door Anthony binnen zijn eigen gemeente, de gemeente Peel en Maas, opgedaan kan worden. Tijdens deze praktijkopleiding kan Anthony rekenen op de begeleiding, kennis en kunde van zijn praktijkopleider.

In januari 2018 gaat Anthony na een jaar hard werken, studeren en huiswerk maken naar het praktijkexamen. Het theorie examen heeft Anthony inmiddels glansrijk doorstaan.

Mocht u binnenkort nog een keer de gemeente Peel en Maas bezoeken, voor het ophalen van uw paspoort of het lenen van een boek, dan is de kans groot dat u Anthony tegen komt. Polygarde heeft het volste vertrouwen in Anthony en hoopt nog vele jaren op zijn kennis en ervaring te mogen rekenen.