Ontdek hoe u duurzamer kunt ondernemen in Peel en Maas

Geplaatst op maandag 13 november 2023

Samen met de onafhankelijke Stichting Groene Economie Limburg biedt de gemeente Peel en Maas mogelijkheden om uw bedrijf duurzamer te maken.

Stichting Groene Economie Limburg helpt het Limburgse MKB met informatie over energie, energiebesparende maatregelen en subsidies en advies bij de verdere begeleiding. 

Gratis energiescan

Vanaf 1 november 2023 kunnen zogenaamde niet informatie plichtige bedrijven zich aanmelden voor een gratis energiescan. U valt onder deze categorie wanneer u binnen uw onderneming op jaarbasis minder dan 50.000 Kwh elektra en minder dan 25.000 m3 gas gebruikt.

De energiescan wordt uitgevoerd door een erkende adviseur van Stichting Groene Economie Limburg. Hiermee krijgt u waardevolle tips om op een eenvoudige en snelle manier energie - en dus ook geld - te besparen.

Als u besluit verdere stappen te nemen richting duurzaamheid, kan Stichting Groene Economie Limburg u begeleiden bij het proces en de uitvoering van de benodigde duurzaamheidsmaatregelen. 

Neem voor een gratis energiescan of vragen op het gebied van verduurzaming contact op met Stichting Groene Economie Limburg via e-mail backoffice@groene-economie.com of kijk op de website Groene Economie Limburg.

De gratis energiescans zijn beperkt beschikbaar, meld u snel aan om verzekerd te zijn van deelname.