Geef een jas, verwarm een hart

Geplaatst op woensdag 4 oktober 2023

Heeft u een winterjas over die prima meekan voor een volgende ronde, dan kunt u die van 2 oktober tot en met 30 oktober 2023 inleveren bij de ingang van het Huis van de Gemeente. We doen namelijk mee met de L1-actie Geef een jas, verwarm een hart.

Alle goede en schone jassen zijn welkom, damesjassen, herenjassen en vooral kinderjassen.

De ingezamelde winterjassen gaan vervolgens via de kledingbank naar daklozen en minima in Limburg. Zo komen de jassen terecht bij de mensen die ze goed kunnen gebruiken.

Limburg Helpt: geef een jas, verwarm een hart!

Onder de noemer 'Limburg Helpt: geef een jas, verwarm een hart!' gaan we in de maand oktober zoveel mogelijk warme winterjassen inzamelen voor hen die deze het meest nodig hebben. Het initiatief is bedoeld om de saamhorigheid in de Limburgse gemeenschap te versterken en hulp te bieden aan degenen voor wie een warme winterjas niet vanzelfsprekend is.

Kijk voor meer informatie op L1.