Fotowedstrijd: Beleef het najaar in Peel en Maas

Geplaatst op donderdag 21 september 2023

Ieder seizoen maakt u kans op een cadeaubon Peel en Maas door mee te doen met onze fotowedstrijd. Ieder seizoen een geschikt onderwerp met nieuwe kansen. Het onderwerp voor het 4e seizoen is Beleef het najaar in Peel en Maas.

Seizoen: herfst

De dagen beginnen korter te worden en de bladeren vallen van de bomen. Het teken dat de herfst is begonnen. Lange wandelingen door het bos, op zoek naar dennenappels en paddenstoelen. Nog heel even in de najaarszon op het terras. Met de herfstkleuren, de laagstaande zon en de evenementen in Peel en Maas is er genoeg inspiratie voor mooie foto’s.

Voorwaarden

  1. Stuur de foto's vóór vrijdag 22 december 2023 naar fotowedstrijd@peelenmaas.nl. Vermeld hierbij uw naam en adresgegevens. Zijn de bestanden te groot om te mailen, gebruik dan WeTransfer.
  2. De foto’s zijn in Peel en Maas genomen en dit is herkenbaar. Geef in de e-mail of in de bestandsnamen aan waar de foto’s zijn gemaakt.
  3. De foto’s zijn bij voorkeur liggend genomen.
  4. Lever de foto’s aan in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1 Mb.
  5. De foto’s zijn vrij van auteursrechten. Dat wil zeggen dat de gemeente Peel en Maas de foto’s mag gebruiken voor promotionele doeleinden. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, social media, folders en nieuwsbrieven.
  6. Als u personen fotografeert, moet u vooraf toestemming vragen aan de personen op de foto voor publicatie van de foto. U bent hiervoor zelf verantwoordelijk.
  7. Medewerkers van de gemeente Peel en Maas zijn uitgesloten van deelname.

Uitslag winnende foto

Op vrijdag 22 december 2023 krijgt u via e-mail te horen of uw foto heeft gewonnen. Deel uw favoriete herfstfoto's en maak kans op de cadeaubon Peel en Maas!