Uitreiking certificaten Harrie training

Geplaatst op donderdag 29 juni 2023

Dinsdag 27 juni 2023 zijn de certificaten van de Harrie Helpt training uitgereikt aan de deelnemers van bijvoorbeeld Wicro Plastics, Hendriks Plantencentrum, Vandersanden, Jumbo Panningen en medewerkers van gemeente Peel en Maas. De uitreiking was bij de locatie van Rendiz in Panningen.

De tweedaagse Harrie Helpt training is voor werknemers die dagelijks op de werkvloer leiding en/of begeleiding geven aan medewerkers met een arbeidsbeperking. Met deze training kunnen deelnemers de ideale collega worden voor iemand die net iets meer nodig heeft. Harrie is Hulpvaardig, Alert, Realistisch, Rustig, Instruerend en Eerlijk.

Bij de afgelopen training zijn 13 deelnemers opgeleid tot succesvolle begeleiders. De eerstvolgende trainingsdagen zijn 12 september 2023 en 17 oktober 2023. Per organisatie kunnen de eerste 4 deelnemers gratis meedoen, de kosten hiervoor worden namelijk vergoed door WerkgeversServicepunt Noord-Limburg. Aanmelden kan via de website van WerkgeversServicepunt Noord-Limburg

Uitreiking certificaten training 'Harrie helpt'