Wethouder Anget Mestrom tijdelijk afwezig

Geplaatst op woensdag 10 mei 2023

Wethouder Anget Mestrom legt vanwege ziekte voor de komende maanden haar taken als wethouder van de gemeente Peel en Maas neer. Haar portefeuille wordt waargenomen door haar collega-wethouders Erik Nijssen en Machteld Beukema.

Wethouder Nijssen neemt de portefeuille Financiën waar en ook het kernwethouderschap voor de kernen Grashoek en Meijel. Wethouder Beukema neemt de portefeuilles Werk en Inkomen en Zorg en Ondersteuning waar.

Reactie burgemeester

Burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo: “We vinden het bijzonder spijtig dat Anget Mestrom haar taken heeft moeten neerleggen. We wensen haar heel veel sterkte in de strijd tegen haar ziekte. Binnen het college zijn we tot een goede oplossing gekomen voor de komende periode.”