Duurzame tip WoonWijzerWinkel

Geplaatst op woensdag 12 april 2023

Tocht kan overal vandaan komen. Door de brievenbus, langs het kruipluik of onder de deur door. Het zorgt voor kou en onnodig energieverbruik. Jammer, want de oplossing is simpel. U maakt alle naden en kieren in uw huis gemakkelijk dicht met tochtband, tochtstrips en/of kit.

Zo bespaart u tot wel 8-10 procent op uw gasverbruik. Uw huis voelt warmer aan en u verspilt minder energie. Let er wel op dat u goed blijft ventileren via roosters in de ramen, ventilatieboxen en natuurlijke ventilatie, zodat er gezonde lucht in het huis blijft.

Openingstijden WoonWijzerWinkel

Kijk voor meer duurzame woontips op de pagina samenduurzaam of kom langs bij het infopunt van WoonWijzerWinkel Limburg in het Huis van de Gemeente. WoonWijzerWinkel is geopend op vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. De adviseur van WoonWijzerWinkel helpt u graag op weg.

Vrijdag 14 april 2023 is het infopunt geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Vrijdag 28 april 2023 is het infopunt gesloten.