Peel en Maas InZicht: Rondleiding door het Huis van de Gemeente

Geplaatst op woensdag 8 februari 2023

De gemeente organiseert allerlei bijeenkomsten. Van informatieavonden en congressen. Tot jubilea en bijeenkomsten met de kinderraad. Behalve het organiseren van verschillende bijeenkomsten, organiseren we af en toe ook rondleidingen in het Huis van de Gemeente. We zijn trots op dit huis en dat laten we graag aan jullie zien. Veel verenigingen, scholen en andere gemeentes zijn al een kijkje komen nemen. Vandaag neemt Marjan Jacobs jullie graag mee achter de schermen in het Huis van de Gemeente.

Rondleidingen

Op 22 maart en 30 maart 2023 beide om 10.00 uur organiseren we een rondleiding in het Huis van de Gemeente voor geïnteresseerden.

Aanmelden vóór 15 maart 2023

Aanmelden is verplicht. Scholen of verenigingen kunnen in overleg een rondleiding krijgen. 

Stuur een e-mail naar evenementen@peelenmaas.nl of telefonisch via 077 306 6666.

De gemeente organiseert allerlei bijeenkomsten. Van informatieavonden en congressen. Tot jubilea en bijeenkomsten met de kinderraad. Bij de organisatie hiervan komt heel wat kijken. Eventmanagers van de gemeente zijn er om dit tot in de puntjes te regelen.

Marjan Jacobs: Hartelijk welkom. Ik ben Marjan Jacobs, eventmanager bij de gemeente Peel en Maas. Wij organiseren bijeenkomsten van A tot Z. Van uitnodiging tot catering, van het samenstellen van programma tot het boeken van sprekers. En we werken samen met lokale ondernemers die hiervoor iets kunnen betekenen.

Behalve het organiseren van verschillende bijeenkomsten, organiseren we af en toe ook rondleidingen in het Huis van de Gemeente. We zijn trots op dit huis en dat laten we graag aan jullie zien. Veel verenigingen, scholen en andere gemeentes zijn al een kijkje komen nemen.

Vandaag neem ik jullie graag mee achter de schermen in het Huis van de Gemeente. Gaan jullie mee?

Bij onze stijl van werken horen woorden zoals resultaatgericht, openheid en samenwerken. We ontmoeten elkaar gemakkelijk in het huis. Daar hoort een werkomgeving bij met diverse soorten werkplekken.

Deze raadzaal is multifunctioneel. ’s Avonds vinden hier raadsvergaderingen plaats en overdag is deze bruikbaar voor diverse overleggen. En als deze ruimte vrij is mag iedereen deze gebruiken om bijvoorbeeld een boek te lezen of een werkstuk te maken.

Op deze tweede verdieping zijn de bestuurders vaak aan het werk. Ook benieuwd naar de kamer van de burgemeester? Er is nog veel meer te vertellen en te laten zien in het Huis van de Gemeente.

Wil je zelf een kijkje komen nemen? Verenigingen en scholen kunnen met ons contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Dit jaar organiseren we iets nieuws. We bieden iedereen de mogelijkheid om op woensdag 22 maart om 10 uur of donderdag 30 maart om 10 uur een kijkje te komen nemen in het Huis van de Gemeente.

Aanmelden is verplicht. Dit kan telefonisch of per mail via evenementen@peelenmaas.nl. Interesse? Reageer dan snel. Kom je ook?

Dus wil je ook eens een kijkje nemen achter de schermen van het Huis van de Gemeente? Reageer dan voor 15 maart op het aanbod van Marjan.