Actie 'Warme Kamers' in bibliotheek Maas en Peel

Geplaatst op dinsdag 13 december 2022

Ondanks dat het kouder wordt buiten, zetten mensen thuis de verwarming niet aan door de hoge energiekosten. Bibliotheek Maas en Peel is een plek die open is voor iedereen en wil mensen niet in de kou laten zitten. Daarom sluit bibliotheek Maas en Peel zich aan bij de actie ‘Warme Kamers’, een initiatief van het Leger des Heils.

Warme plek in bibliotheken in Peel en Maas

Bibliotheken zijn een plek voor ontmoeting, inspiratie en activiteiten voor jong en oud. Ook zijn er studie- en werkplekken. Nu vragen we ook aandacht voor mensen die deze winter in de knel komen door een hoge energierekening en behoefte hebben aan een warme plek in de buurt.

De bibliotheken in Meijel, Baarlo, Kessel, Panningen en Maasbree zijn voor hen geopend. Om op te warmen, een boek of krant te lezen, een spelletje te spelen, te kletsen met buurtgenoten of om te studeren en te werken. Zo bespaart u thuis op de stookkosten en leert u misschien nog onbekende mensen uit de buurt kennen. U bent van harte welkom.

Kijk voor de openingstijden op de website van bibliotheek Maas en Peel.