Informatieavond over gebied voormalig postkantoor – Raadhuisplein in Panningen

Geplaatst op donderdag 8 december 2022

In januari 2022 heeft de gemeenteraad besloten om een onderzoek te laten uitvoeren naar een mogelijke toekomstige ontwikkeling van het gebied tussen de postkantoorlocatie en het Raadhuisplein in het centrum van Panningen. Voor dit gebied worden 3 varianten onderzocht.

Vragen stellen en reageren

We nodigen bewoners, ondernemers en vastgoedeigenaren van het centrum van harte uit voor een informatieavond waarbij we de 3 varianten aan u presenteren. U kunt vragen stellen en een reactie geven.

  • Wat vindt u van de varianten?
  • Welke voor- en nadelen ziet u?
  • Welke variant heeft uw voorkeur?
  • We zijn benieuwd naar uw mening.

De informatieavond is in 2 gedeelten: een bijeenkomst voor ondernemers en vastgoedeigenaren en een bijeenkomst voor bewoners. Bij beide bijeenkomsten wordt dezelfde presentatie gegeven.

Maandag 19 december 2022 in het Huis van de Gemeente

  • 18.30 uur tot 19.30 uur voor ondernemers en vastgoedeigenaren
  • 20.00 uur tot 21.00 uur voor bewoners.

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn bij de informatieavond, dan vragen we u zich vooraf aan te melden. Bij voorkeur vóór donderdag 15 december 2022. Dit kan via e-mailadres jo.timmermans@peelenmaas.nl. Geef aan in de e-mail of u aanwezig bent bij de bijeenkomst voor de ondernemers en vastgoedeigenaren of de bijeenkomst voor bewoners.

Gemeenteraad

In maart 2023 worden de varianten voorgelegd aan de gemeenteraad. Zij beslist welke variant verder wordt uitgewerkt. Voordat het zover is, leggen we graag de varianten eerst voor aan ondernemers, vastgoedeigenaren en bewoners van het centrum.