Tijdelijke vaccinatielocatie Panningen

Geplaatst op donderdag 17 november 2022

GGD Limburg-Noord opent een tijdelijke vaccinatielocatie in gemeenschapshuis In Kepèl in Panningen. Wilt u een herhaalprik tegen het coronavirus of meer uitleg? U kunt dan zonder afspraak binnenlopen.

Herhaalprik

Iedereen vanaf 12 jaar kan zonder afspraak terecht voor een herhaalprik tegen het coronavirus. Je kan de herhaalprik halen vanaf 3 maanden na de laatste coronaprik of coronabesmetting. Een afspraak maken blijft natuurlijk mogelijk. Dat kan online via www.planjeprik.nl of telefonisch via 0800 7070.

Openingstijden

De vaccinatielocatie in Gemeenschapshuis In Kepèl is open op 23 en 24 november en 7 en 8 december 2022 van 09.00 uur tot 16.00 uur. Het adres van gemeenschapshuis In Kepèl is Kerkstraat 27 in Panningen. De ingang is via de Nijverheidsstraat.

Kijk voor de meest actuele informatie op www.ggdlimburgnoord.nl.