Mantelzorgcompliment 2022

Geplaatst op maandag 10 oktober 2022

Mantelzorg is onbetaalde zorg gegeven door de partner, familieleden, vrienden, buren en bekenden aan een hulpbehoevende naaste. Kent u een mantelzorger waarvan u vindt dat hij of zij als waardering een kleine attentie verdient? Zet hem of haar dan in het zonnetje en vraag het mantelzorgcompliment aan.

Mantelzorgcompliment aanvragen

Donderdag 10 november 2022 is de Dag van de Mantelzorg. Wilt u op deze dag een specifieke mantelzorger zelf verrassen met een kleine attentie en zo uw waardering uitspreken? Vul dan het aanvraagformulier in op de website Mantelzorg Peel en Maas .  


Wilt u een papieren versie ontvangen? Loop dan binnen bij Vorkmeer, Kerkstraat 32 in Panningen, of bel met 077 307 7350. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. Dan zorgt Vorkmeer ervoor dat u tijdig een kleine mantelzorgattentie thuis bezorgd krijgt, om zelf op donderdag 10 november 2022 uit te reiken.


U kunt het mantelzorgcompliment aanvragen tot en met woensdag 19 oktober 2022.