Kijk niet weg! in Panningen en Meijel

Geplaatst op dinsdag 4 oktober 2022

Met de campagne ‘Kijk Niet Weg!’ maken we de inwoners van de regio Noord-Limburg bewust dat er ook in onze steden, dorpen en buitengebieden dingen gebeuren die de samenleving ondermijnen. Denk aan een hennepkwekerij, dumpingen van drugsafval of een garage die wordt gebruikt om gestolen spullen in te zetten. Door niet weg te kijken als je iets vreemds ziet en het te melden zorgen we samen voor een veilig Noord-Limburg.

Kraam in Panningen en Meijel

Wilt u weten hoe bijvoorbeeld XTC-productie ruikt, wat het ACT! Interventieteam doet of hoe u een hennepkwekerij kunt herkennen in uw wijk? Of ziet u wel eens dingen gebeuren in uw buurt waar u zich zorgen over maakt? Kom op woensdag 12 oktober naar de kraam van Kijk Niet Weg! op de weekmarkt in Panningen van 10.00 tot 12.00 uur of het Alexanderplein, bij de Coop supermarkt, in Meijel van 14.00 tot 16.00 uur. Bij de kraam geven we u uitleg over ondermijning en georganiseerde criminaliteit en de gevaren daarvan. En we geven u informatie mee naar huis. De Kijk Niet Weg!-kliko stickers zijn gratis af te halen.

Tips

Eén tip kan al leiden tot een onderzoek. Twijfel niet als u iets verdachts ziet. Bel de politie 0900 8844 of Meld Misdaad Anoniem via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800 7000.