Bladkorven plaatsen

Geplaatst op donderdag 15 september 2022

Bladeren van gemeentelijke bomen kunnen ook in uw tuin terecht komen, daarom plaatsen we in de week van 19 september 2022 bladkorven. U kunt met ons uw straat veilig en bladvrij houden door bladafval bij elkaar te vegen en naar de korf in uw straat of wijk te brengen. Als de bomen kaal zijn, worden de bladkorven weer weggehaald. De bladkorven worden 1 of 2 keer per week leeggemaakt. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid bladeren.

Geen snoeiafval of bladeren uit eigen tuin

Snoeiafval of bladeren uit uw eigen tuin horen niet in de bladkorven. Deze kunt u aanbieden bij het Milieupark. Voor groenafval betaalt u 5 euro voor een aanhanger van 2 bij 3 meter. Het kofferbaktarief is 2,50 euro.

Locaties

Kijk voor meer informatie op de pagina Bladkorven. De locaties van de bladkorven vindt u in de afvalkalender