Verduurzaam je huis met een energiecoach van provincie Limburg

Geplaatst op maandag 1 augustus 2022

Het verduurzamen van uw huis levert u een lagere energierekening op. Uw eigen comfortabele woning, maar met lagere kosten voor energie. Vooral als u een oudere woning hebt die niet goed geïsoleerd is. Reden genoeg om meteen aan de slag te gaan. Maar waar begint u? En, wat is voor uw huis en woonsituatie slim om te doen?

Provincie Limburg stelt tot 30 september 2022 een gratis advies beschikbaar van de energiecoaches van ‘De Wattmeesters’. Maar let op, dit aanbod geldt zolang er voldoende budget is. Op is op.

Afspraak maken

Benieuwd hoeveel energie u kunt besparen? Maak een afspraak met een energiecoach van De Wattmeesters.

Hoe het werkt

Na een vooronderzoek door de energiecoach, maakt hij een afspraak met u om bij u thuis te komen. Samen bespreken jullie de wensen en brengen jullie in kaart wat de beste manieren zijn om het huis te verduurzamen. Passend bij uw huis en woonsituatie. De adviezen worden in een rapport verzameld met daarin de maatregelen, kosten en opbrengsten. Hierdoor kunt u zien wat de maatregel kost, maar ook wat het oplevert door besparing.

De energiecoach helpt u op weg met de maatregelen. Vragen over offertes en financiering kunt u aan de energiecoach stellen. Ook geeft de energiecoach tips hoe u snel en simpel, dingen kunt doen. Door kleine maatregelen zoals ledlampen, radiatorfolie en tochtstrips bespaart u makkelijk en snel energie