Gezocht: Deelnemers Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022

Geplaatst op donderdag 7 juli 2022

De coronapandemie heeft invloed gehad op iedereen. Ook op jongvolwassenen. De GGD onderzoekt daarom de gevolgen van corona op de gezondheid, leefstijl en het welzijn van jongvolwassenen van 16 tot en met 25 jaar. Dit doet de GGD met een online vragenlijstonderzoek. 

Doe mee met de Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022

Vragenlijst Pandemening

Het invullen van de vragenlijst kan tot en met vrijdag 22 juli 2022.

Met het invullen van de vragenlijst, helpen jongvolwassenen zichzelf en leeftijdsgenoten in de regio. Deelnemers geven informatie die voor het Rijk en de gemeenten van belang is voor het maken van beleid en het ondernemen van actie voor hun jongvolwassen inwoners.

Deelname aan het onderzoek is vrijwillig en de antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld en verwerkt.

Maak kans op prijzen

Deelnemers maken kans op vette prijzen zoals een Ipad of flyboarden voor 2 personen.