Nieuwe raad aan de slag met het thema Samenspel

Geplaatst op maandag 23 mei 2022

De nieuwe raad ging vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2022 aan de slag met het thema Samenspel. Ondanks dat de eerste commissie- en raadsvergaderingen al achter de rug zijn, loopt het inwerkprogramma voor de raads- en commissieleden nog een tijd door. Ook de huidige collegeleden waren hierbij aanwezig.

Ed Janssen voormalig scheidsrechter van de KNVB heeft iedereen meegenomen in de wereld van voetbal, de overeenkomsten met besturen en het sportief samenspel. Op zaterdag 21 mei 2022 begeleide gastspreker en hoogleraar Innovatie en Regionaal Bestuur Marcel Boogers een sessie over dillema’s in het openbaar bestuur en het samenspel tussen raad en samenleving.

Een interactief programma met ruimte voor informele gesprekken en elkaar leren kennen. Het waren leerzame en gezellige dagen. Er is een mooie basis gelegd waar de raads-, commissie- en collegeleden de komende 4 jaar mee verder kunnen.

Groepsfoto nieuwe Raad Peel en Maas Nieuwe Raad in het bos

Presentatie integriteitBurgemeester Delissen in gesprek met raadslid Sandy Janssen