Verkeersonderzoek Kessel: bedankt voor het meedenken

Geplaatst op donderdag 13 januari 2022

In Kessel is een onderzoek naar de verkeer- en parkeerproblematiek in het dorp. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke bureau Kragten.

Het bureau heeft een nadere verkenning van de problematiek uitgevoerd en vervolgens konden inwoners, ondernemers of regelmatige bezoekers van Kessel hun mening geven via een online enquête. 470 personen hebben de online enquête ingevuld. Bedankt aan iedereen die dit heeft gedaan.

Verkeersplan Kessel

Op basis van de probleemverkenning, de resultaten van de enquête en een analyse stelt bureau Kragten het rapport Verkeersplan Kessel op. Naar verwachting wordt dit verkeersplan in het 2e kwartaal 2022 aan de gemeente uitgebracht. Daarna wordt bekeken hoe hiermee verder te gaan.