Geef uw mening over onze communicatiekanalen

Geplaatst op donderdag 30 december 2021

Als gemeente vinden wij het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren over verschillende onderwerpen in de gemeente Peel en Maas, bijvoorbeeld over wegafsluitingen, afvalinzameling of vergunningen. Dat doen we via verschillende kanalen. Onder andere via de gemeentegids, het gemeentenieuws en raadsnieuws in de Hallo Peel en Maas. We willen graag van u weten wat u vindt van deze communicatiekanalen. Wat doen wij volgens u goed en wat kunnen wij verbeteren?

Vragenlijst

Wij vragen u om een vragenlijst over onze communicatiekanalen in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 7 minuten. Door uw mening met ons te delen kunnen wij onze communicatie met u verbeteren. U kunt de vragenlijst tot en met 21 januari 2022 invullen.

Naar de vragenlijst communicatiekanalen

Uw persoonsgegevens

De vragenlijst is volledig anoniem. De door u verstrekte gegevens worden alleen gebruikt voor het onderzoek. Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens leest u in de privacyverklaring op onze website of in onze gemeentegids.

Vragen?

Neem dan contact op met Teddy van Oijen (stagiaire communicatie) of Jennifer Manuhutu (medewerker communicatie), bereikbaar via telefoonnummer 077 – 306 6666 of e-mail.