Online enquête verkeersonderzoek Kessel

Geplaatst op woensdag 22 december 2021

In Kessel is een onderzoek gestart naar de verkeer- en parkeerproblematiek in het dorp. Dit is besloten in overleg en in samenspraak tussen de gemeente, de werkgroep verkeerscirculatie en parkeren en het dorpsoverleg Kessel. Het onafhankelijk bureau Kragten, voert het onderzoek uit. 

Enquête

Bent u een inwoner of ondernemer in Kessel? Of komt u regelmatig in het dorp, bijvoorbeeld voor uw werk of om te sporten? Dan horen wij graag uw mening over verkeer en parkeren in Kessel. U kunt reageren via een online enquête op de website van Kragten. De enquête is in te vullen tot en met maandag 10 januari 2022.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van de online enquête? Dan kunt u contact opnemen met Senna Heijnen van Bureau Kragten via 088 336 6126.

Vragen

Heeft u vragen over het verkeersonderzoek? Neem dan contact op met Stefan Vlijm van bureau Kragten via 088 336 6203. Voor andere vragen kunt u contact opnemen met Ad Blom, Adviseur Infrastructuur van de gemeente Peel en Maas. Dit kan door een e-mail sturen naar de Adviseur Infrastructuur, onder vermelding van 'Verkeersonderzoek Kessel' of via 077 306 6666.