Samen in beweging voor de Gezondste Regio

Geplaatst op vrijdag 3 december 2021

Gezondheid is de essentie van ons bestaan. Daarom komen inwoners, ondernemers, onderwijs en overheid in de regio Noord-Limburg samen in beweging.

Welzijn en welvaart

We beseffen dat welzijn en welvaart hand in hand gaan. Dus kijken we met een brede blik naar gezondheid. Het gaat verder dan alleen een gezond lichaam. Het gaat ook om gezonde voeding, lekker in het vel zitten en om meedoen. Dat kan alleen in een gezonde omgeving, waar het prettig leren, werken, ondernemen, comfortabel wonen en lekker ontspannen is. Daarom bundelen kennisinstellingen, bedrijven en overheid hun krachten om samen met 280.000 inwoners van Noord-Limburg de Gezondste Regio te maken.

Bewustwording

De eerste stap is bewustwording. Elke dag maken we keuzes. Grote keuzes en massa’s kleine keuzes. Elke dag kunt u zich afvragen wat de meest gezonde keuze is, die past bij u als persoon. Maar u maakt niet alleen keuzes voor uwzelf, u maakt ze ook in de verschillende rollen die u hebt. Als kind of ouder, buur of lid van een vereniging of misschien wel als werkgever, docent of politicus. Allemaal keuzes. Elke dag weer. En elke gezonde keuze brengt onze gezamenlijke droom een beetje dichterbij.

Meer informatie over Gezondste Regio

Op de website Gezondste Regio leest u meer informatie. Daar vindt u ook contactgegevens. Of volg de Gezondste Regio op Facebook, Instagram of LinkedIn.

Logo Gezondste Regio