Resultaten Gezondheidsmonitor Peel en Maas

Geplaatst op vrijdag 3 december 2021

GGD Limburg Noord presenteert de resultaten van de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2020. Elke 4 jaar wordt dit landelijk onderzoek uitgevoerd door middel van een steekproef.

Lokale rapportage Peel en Maas

Voor Peel en Maas is nu de lokale rapportage beschikbaar. Ontdek dat Peel en Maas op veel vlakken relatief beter scoort dan het gemiddelde van de regio. Kom in de lokale rapportage erachter hoe inwoners hun gezondheid ervaren. Hoe staat het met stress, slaap, veerkracht en geluk in Peel en Maas? Hoeveel vrijwilligerswerk of mantelzorg wordt er gedaan? En wat is de invloed van de coronacrisis op bewegen en eenzaamheid? Dit en veel meer gegevens en trends zijn terug te vinden in de lokale rapportage van Peel en Maas. Of duik er dieper in via de pijlers van positieve gezondheid op de kennisbank.