Nieuwe bouwpartners VMBO locatie

Geplaatst op vrijdag 26 november 2021

Op de VMBO-locatie komen huurwoningen van Wonen Limburg en staat woonzorgcomplex Het Poelsplein inmiddels in de startblokken. Voor het realiseren van de overige woningen op de VMBO-locatie heeft de gemeente tijdens de zomerperiode een ‘offerte-uitvraag’ gedaan.

Voorlopige winnaar

Alle inzendingen zijn beoordeeld. Daaruit is HVG Real Estate als partij naar voren gekomen die de patio- en starterswoningen mag realiseren en Hebru gaat de praktijklokalen verbouwen tot 13 sfeervolle loftwoningen voor de verhuur.

Beoordeling

Aan de voorkant hebben we helder gecommuniceerd wat wij verwachten van onze bouwpartners en op welke onderdelen de offertes beoordeeld zouden worden. Voorbeelden hiervan zijn planning, betaalbaarheid en geschiktheid voor de doelgroep. We zijn aangenaam verrast door de brede interesse en de kwaliteit van de ingestuurde offertes. Uiteindelijk hebben we per onderdeel een voorlopige winnaar geselecteerd.

Formeel gezien moeten de ingestuurde offertes nog verankerd worden in een koopovereenkomst. Pas wanneer deze overeenkomsten getekend zijn, is daadwerkelijk definitief dat en wat partijen gaan realiseren. We hebben er vertrouwen in dat de plannen tot uitvoer gebracht worden.

Meer informatie

Op onze website lees je meer informatie over de herontwikkeling van de VMBO-locatie in Panningen